KommunikationsKartellet er en blog hvor vi deler vorestanker, viden, erfaringer og oplevelser med kommunikation, markedsføring, branding, strategi og sociale medier. KommunikationsKartellet er vores univers, hvor indlæggene indeholder ideer og tanker om livet, fremtiden og karrieren, samt en stor forkærlighed for kommunikation. Her skriver vi om netop det, vi finder mest interessant fra kommunikationens verden. Du kan herunder se en oversigt over skribenterne på KommunikationsKartellet, hvem vi er, finde vores blogindlæg, og lære mere om os.

Du kan også finde os på LinkedIn og Facebook.

 

Bloggerne på KommunikationsKartellet

Vi er en to nysgerrige kommunikationskvinder med alt for mange ideer og tanker om livet, fremtiden og karrieren, samt en stor forkærlighed for branding, digitale strategier, netværk og nye projekter. Vi startede KommunikationsKartellet i 2014 og har siden hen delt ud af vores viden og interesser her på bloggen.

 kristinej.gyekommunikationskartellet.dk Erica Atalia
 // Kristine J. Gye // København // @kristinegye //  // Erica Atalia // København // @ericaatalia //
Bruger de vågne timer på at arbejde med strategi, markedsføring og brand management som konsulent ved Kunde & Co. Oprindeligt fynbo, tidligere tysker, nu en smule dialektforvirret i København. Den ene af de to kvinder bag KommunikationsKartellet.dk. Afhængig af sociale medier, Tour de France og chokoladecroissanter.  Studerer Cand.Soc. i virksomhedsstudier og performance-design. Elsker at se verden gennem farverige billeder, med en stor svaghed for reklamer med kant, købsadfærd, branding, design og nye verdensdele. Tidligere bosat på Hawaii nu jyde i København. Den anden halvdel af blogger-teamet her på KommunikationsKartellet.dk.
 Se Kristines blogindlæg her  Se Ericas blogindlæg her

 

Gæstebloggere

Med tiden har vi mødt en del seje mennesker, som ved en masse om specifikke emner inden for markedsføring og kommunikation. Derfor tager vi også med glæde i mod andre dygtige kommunikatører, der har lyst til at skrive et par indlæg om noget der interesserer dem. Lige nu har vi 3 dygtige gæstebloggere, som skriver om SEO, sociale medier og influencer marketing.

Karen Øksnebjerg KommunikationsKartellet (2)
 // Karen Øksnebjerg // London // @karenoksnebjerg //  // Christina Aagaard // København // @Chr_Aagaard //
Studerer International Virksomhedskommunikation og Engelsk på SDU. A true child of winter i bedste Game of Thrones stil, selverklæret film og tv-nørd med en forkærlighed for naturvidenskab, politisk kommunikation og knowledge communication. Online Communication Specialist hos online rejsebureauet Yaneeda.com. Kontorets SEO ekspert med et bankende hjerte for Influent Marketing og PR. Arbejder altid efter 10x tankegangen, og lader sig i stor stil inspirere af Google og Moz.com i det daglige arbejde med Content Marketing. Elsker at videns dele og at blive inspireret.
 Se Karens blogindlæg her   Se Christinas blogindlæg her

 // Tine Dürr // København // @tinedurr //
 Digital type og uddannet cand.comm’er med stor kærlighed for rejse- & turismebranchen. Kommunikationsnørd med fokus på content marketing, sociale medier, influencer marketing, branding og community management. Elsker at koordinere alle former for projekter og drikker utrolig meget mælk (med kaffe).
 Se Tines blogindlæg her

Kildekritik, brug af data og henvisninger

Hos KommunikationsKartellet sørger vi for, at ethvert indlæg er læst igennem af en partner, inden det kommer på bloggen. Således vi sikrer os, at indlægget er af interesse for bloggens tema-områder, og at blogindlægget er af relevans for modtagerne. Når det kommer til nærmere tjek af data, tal og lign. så er det skribenten selv, der er ansvarlig, og ikke selve KommunikationsKartellet. Alle skribenter bliver opfordret til at linke til deres datagrundlag som de refererer til i artiklen. Såfremt dette ikke fremgår, er I velkomne til at kontakte KommunikationsKartellet.