Hvad er KommunikationsKartellet?

KommunikationsKartellet er en blog hvor unge kommunikatører kan dele deres tanker, viden, erfaringer og oplevelser med kommunikation, markedsføring, branding, strategi og sociale medier. KommunikationsKartellet er vores univers, hvor indlæggene indeholder ideer og tanker om livet, fremtiden og karrieren, samt en stor forkærlighed for kommunikation. Her skriver vi om netop det, vi finder mest interessant fra kommunikationens verden. Du kan herunder se en oversigt over bloggerne på KommunikationsKartellet, hvem vi er, finde vores blogindlæg, og lære mere om os.

Find KommunikationsKartellet på LinkedIn eller Facebook

 

Bloggerne på KommunikationsKartellet

Vi er en to nysgerrige kommunikationsstuderende med alt for mange ideer og tanker om livet, fremtiden og karrieren, samt en stor forkærlighed for branding, digitale strategier, netværk og nye projekter. Vi startede KommunikationsKartellet i 2014 og har siden hen delt ud af vores viden og interesser her på bloggen.

 kristinej.gyekommunikationskartellet.dk Erica Atalia
 LinkedIn Instagram Twitter  LinkedIn Instagram Twitter
 // Kristine J. Gye // København // @kristinegye //  // Erica Atalia // København // @ericaatalia //
Bruger de vågne timer på at lege med digitale strategier, strategisk kommunikation som konsulent ved Kunde & Co. Oprindeligt fynbo, tidligere tysker, halv-jyde i København. Den ene af de to kvinder bag KommunikationsKartellet.dk. Afhængig af sociale medier, Tour de France og chokoladecroissanter.  Studerer Cand.Soc. i virksomhedsstudier og performance-design. Elsker at se verden gennem farverige billeder, med en stor svaghed for reklamer med kant, købsadfærd, branding, design og nye verdensdele. Tidligere bosat på Hawaii nu jyde i København. Den anden halvdel af blogger-teamet her på KommunikationsKartellet.dk.
 Se Kristines blogindlæg her  Se Ericas blogindlæg her

 

Gæstebloggere

Med tiden har vi mødt en del seje mennesker, som ved en masse om specifikke emner inden for markedsføring og kommunikation. Derfor tager vi også med glæde i mod andre dygtige kommunikatører, der har lyst til at skrive et par indlæg om noget der interesserer dem. Indtil nu har vi haft 5 dygtige gæstebloggere, som har skrevet om neuromarketing, sociale medier og influencer marketing.

Karen Øksnebjerg KommunikationsKartellet (2)
 LinkedIn  Twitter  LinkedIn Twitter
 // Karen Øksnebjerg // London // @karenoksnebjerg //  // Christina Aagaard // København // @Chr_Aagaard //
 Studerer International Virksomhedskommunikation og Engelsk på SDU. A true child of winter i bedste Game of Thrones stil, selverklæret film og tv-nørd med en forkærlighed for naturvidenskab, politisk kommunikation og knowledge communication. Online Communication Specialist hos online rejsebureauet Yaneeda.com. Kontorets SEO ekspert med et bankende hjerte for Influent Marketing og PR. Arbejder altid efter 10x tankegangen, og lader sig i stor stil inspirere af Google og Moz.com i det daglige arbejde med Content Marketing. Elsker at videns dele og at blive inspireret.
 Se Karens blogindlæg her   Se Christinas blogindlæg her
 Mia Wilbech Buur KommunikationsKartellet  Kathrine Bov KommunikationsKartellet
 LinkedIn  LinkedIn  Twitter
 // Mia Wilbech Buur // København //  // Kathrine Bov // Odense // @kathrinebov //
 Tidligere marketings-og kommunikationsstuderende, nu nyuddannet og nørd på fuldtid. Pensum er skiftet ud med pensionsopsparing, men fascinationen af branding er uændret. Uhelbredelig kaffeelsker og bruger store dele af døgnet på at holde sig opdateret indenfor markedsføring, købsadfærd, branding og forskning af samme. Online marketing-nørd, der til daglig studerer cand.it. i Webkommunikation. Er solidt funderet i it og journalistik. Arbejder som tekstforfatter og kommahaj i egen biks, Kommakorrekt.dk. Blogger, drømmer og fantaserer om content marketing, SEO og online salgsoptimering. Frygtelig ny på Twitter, men gettin’ the hang of it! Fang mig på @KathrineBov
 Se Mias blogindlæg her  Se Kathrines blogindlæg her

Hvis du også har viden du gerne vil dele ud af, og har du lyst til at blive en del af universet. Så skriv til os og lad os tage en snak.

 

Kildekritik, brug af data og henvisninger

Hos KommunikationsKartellet sørger vi for, at ethvert indlæg er læst igennem af en partner, inden det kommer på bloggen. Således vi sikrer os, at indlægget er af interesse for bloggens tema-områder, og at blogindlægget er af relevans for modtagerne. Når det kommer til nærmere tjek af data, tal og lign. så er det bloggeren selv, der er ansvarlig, og ikke selve KommunikationsKartellet. Alle bloggere bliver opfordret til at linke til deres data grundlag som de refererer til i artiklen. Såfremt dette ikke fremgår, er I velkomne til at skrive en kommentar til indlægget eller kontakte KommunikationsKartellet. Så vil vi sørge for meget transparens som muligt. 

 

 

Back to Top