KommunikationsKartellet er en blog hvor vi deler vores tanker, viden, erfaringer og oplevelser med kommunikation, markedsføring, branding og sociale medier. Platformen er vores univers, hvor indlæggene indeholder af holdninger og refleksioner.

 

Kvinderne bag bloggen

Vi er to nysgerrige kommunikationskvinder med alt for mange ideer og tanker om livet, fremtiden og karrieren, samt en stor forkærlighed for branding, kommunikation, netværk og nye projekter. Vores fælles interesse har medført dette KommunikationsKartellet, hvor vi skriver om det vi finder inspirerende og fascinerende inden for kommunikation, markedsføring, sociale medier.

Du er velkommen til kontakte os via sociale medier eller her.

kristinej.gyekommunikationskartellet.dk Erica Atalia
// Kristine J. Gye // København // @kristinegye
// Erica Atalia // København // @ericaatalia //
Bruger de vågne timer på at arbejde med strategi og brand management som konsulent ved Kunde & Co. Oprindeligt fynbo, tidligere tysker, nu en smule dialektforvirret i København. Den ene af de to kvinder bag KommunikationsKartellet.dk. Afhængig af sociale medier, Tour de France og chokoladecroissanter. Læser Cand. Soc. i virksomhedsstudier og performance-design. Elsker at se verden gennem farverige billeder, med en stor svaghed for reklamer med kant, købsadfærd, branding, design og nye verdensdele. Tidligere bosat på Hawaii nu jyde i København. Den anden halvdel af blogger-teamet her på KommunikationsKartellet.dk. 
 Se Kristines blogindlæg her  Se Ericas blogindlæg her