Hvad er KommunikationsKartellet?

KommunikationsKartellet er en blog hvor unge kommunikatører kan dele deres tanker, viden, erfaringer og oplevelser med kommunikation, markedsføring, branding og sociale medier. Platformen er vores univers, hvor indlæggene vil indeholde et twist af holdninger og refleksioner.

Find KommunikationsKartellet på LinkedIn eller Facebook

 

Kvinderne bag bloggen

Vi er to nysgerrige kommunikationsstuderende med alt for mange ideer og tanker om livet, fremtiden og karrieren, samt en stor forkærlighed for branding, sociale medier, netværk og nye projekter. Vores fælles interesse har medført dette fælles projekt, hvor vi blogger om det vi finder inspirerende og fascinerende inden for kommunikation, markedsføring, sociale medier.

Du er velkommen til kontakte os via sociale medier eller her.

kristinej.gyekommunikationskartellet.dk Erica Atalia
LinkedIn Instagram Twitter
LinkedIn Instagram Twitter
// Kristine J. Gye // København // @kristinegye // Erica Atalia // København // @ericaatalia //
Bruger de vågne timer på at lege med digitale strategier, strategisk kommunikation som konsulent ved Kunde & Co. Oprindeligt fynbo, tidligere tysker, halv-jyde i København. Den ene af de to kvinder bag KommunikationsKartellet.dk. Afhængig af sociale medier, Tour de France og chokoladecroissanter. Læser Cand. Soc. i virksomhedsstudier og performance-design. Elsker at se verden gennem farverige billeder, med en stor svaghed for reklamer med kant, købsadfærd, branding, design og nye verdensdele. Tidligere bosat på Hawaii nu jyde i København. Den anden halvdel af blogger-teamet her på KommunikationsKartellet.dk. 
 Se Kristines blogindlæg her  Se Ericas blogindlæg her

 

Back to Top