No Comments

Nytårsforsæt – Sæt i gang

Vi har ramt 2017 og vanen tro, så betyder dette nytårsfortsæt. Erica og jeg har et par stykker, og et af dem, er hermed allerede indfriet. Vi vil endelig på Facebook med KommunikationsKartellet. Efter et stykke tid, kun med en LinkedIn profil, tænker vi, at vi vil noget andet og noget mere end bare dele vores blogindlæg. Vi vil åbne mere op for vores fælles univers. Et univers hvor vi også deler spændende artikler fra andre, trends og de reklamer vi er helt forelsket i.

Vi tror på, at vi har en masse at give, og vi håber at I vil tage godt i mod vores univers, tanker og input.

I kan finde os på Facebook her: https://www.facebook.com/kommunikationskartellet/

 

Kommunikationskartellet Cover FB

 

Bliv en del af vores univers som blogger: 

Og skulle du føle at du også har en del at give ud af, og har du lyst til at blive en del af universet. Så skriv til os (evt. på Facebook), lad os tage en snak.  Hvis du brænder for det, og gerne vil videreformidle din viden og holdninger omkring kommunikation og marketing, så åbner vi gerne op.

About the author:
Has 30 Articles
Kristine J. Gye

Bruger de vågne timer på at lege med digitale strategier, strategisk kommunikation som konsulent ved Kunde & Co. Oprindeligt fynbo, tidligere tysker, halv-jyde i København. Den ene af de to kvinder bag KommunikationsKartellet.dk. Afhængig af sociale medier, Tour de France og chokoladecroissanter.

LEAVE YOUR COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED ARTICLES

Back to Top