Har du haft en god lang sommer? Slappet af, fået sol og holdt pause fra de sociale medier? Åh ja, man drømmer sig helt tilbage igen. Imens du har holdt sommerferie er der dog sket rigtig meget både på bloggen og hos kvinderne bag. Vi har skrevet en masse lækre blogindlæg om alt fra kreativitet, relationer, SEO og investor kommunikation. Derudover har vi fået en ny dygtig blogger Christina Aagaard, som vi er ret stolte af, og glæder os til at vise frem.

Så er det tid til at få stillet nysgerrigheden, og lære mere om, hvad vi har lavet i løbet af sommeren og hvad vi skal fra september.

Erica Atalia

Hvad har du brugt sommeren på?
Jeg har nydt det danske sommervejr, som muligvis den eneste dansker, da jeg har siddet på læsesalen for at skrive speciale. Mine specialemakker og jeg valgte at interviewe 16 kloge og snaksaglige personer til vores speciale, derfor tog bearbejdningen af empirien lige lidt ekstra tid. Heldigvis kan vi se en ende på det, og forhåbentlig står vi med et færdigskrevet speciale om ledelse og kreativitet til slut september. Der har dog været en enkelt pause i specialeskrivningen, hvor mine ølbowling skills og sangstemme skulle trænes. Jeg har nemlig været på Smukfest for 10. år i streg. I den anledning fik jeg lov til at opleve et ægte SKAM-moment og være Eva for en dag, da mine skønne venner gav mig en 6 liter Martini flaske. Det var kjempebra ❤️💯🙌🏼🎉

Hvad skal du nu?
Pt. er der fokus på at få skrevet specialet færdigt. Heldigvis synes jeg stadig, at vores valg af emne er vanvittigt interessant, men jeg glæder mig også til, at jeg kan sætte et udprintet eksemplar på boghylden.

Hvad er målet for næste halve år?
Til oktober tager jeg på jobjagt, jeg skal nemlig have fundet mit første fuldtidsjob, som jeg håber bliver indenfor strategi, projektledelse, kreativitet, ideudvikling. Jeg glæder mig til at få nye udfordringer, bruge teorien i praksis og ikke få lommepenge af statskassen. Hvis du har et godt tip, så lad os ta’ en kop kaffe eller en øl

Fang (eller stalk) mig på:

TwitterLinkedinInstagram

Kristine J. Gye

Hvad har du brugt sommeren på?
Jeg har brugt sommeren på at skrive mit speciale færdig, forsvare det og lave en masse blogindlæg om det. Derudover nåede jeg lige et roadtrip til Frankrig, som bestod af en masse chokoladecroissanter, rosé, smukke bjerge og Tour de France. Her blev mit ‘smukke’ fangirl moment med Lars Bak desuden foreviget af DR Sporten. Sommerferien sluttede med en tur på Smukfest, inden det voksne liv startede.

Hvad skal du nu?
Jeg har netop forsvaret speciale, og skal derfor i gang med at pakke min lejlighed ned og flytte til København. Jeg har nemlig fået job som konsulent ved Kunde & Co. Jeg glæder mig vildt meget til at starte 1. september, så fremover kan du møde mig på Østerfælled Torv i konsulent-outfit og med croissanter og to-go-kaffe i hånden.

Hvad er målet for næste halve år?
Jeg er så heldig, at være udvalgt til Djøf’s talentnetværk for kommende kvindelige ledere og Digitaltalent netværket. Så mit fokus det næste halve år bliver uden tvivl på at knokle løs på arbejdet. Derudover glæder jeg mig helt vildt, til at lære en masse nye spændende mennesker at kende, som jeg kan sparre med, og lære endnu mere af.

Skulle du have lyst til at mødes til en kop kaffe, nu hvor jeg endelig kommer til København. Så sig endelig til !

Find mig her:

TwitterLinkedIn Instagram

Karen Øksnebjerg

Hvad har du brugt sommeren på?

Jeg har brugt min sommer på et kursus i counter-narratives i organisationer, så jeg kunne dedikere mig 100 % til min praktikplads i efteråret. Det har været utroligt spændende og det bliver heller ikke sidste gang, at jeg beskæftiger mig med dét. Der har dog ikke været meget sommerferie til mig…

Hvad skal du nu?

… men det kan 4 måneder i London snildt råde bod på! Her skal jeg være i praktik frem til jul hos miljøvirksomheden TerraCycle, hvor jeg forhåbentlig bliver klogere på cirkulær økonomi, brand partnerskaber, SoMe strategi, business development og en masse andet spas. Derudover skal jeg også så småt til at påbegynde mit speciale.

Hvad er målet for næste halve år?

At lære så meget som muligt og blive klar til specialeskrivning. Det bliver målrettet, fokuseret, og intenst!

Find mig her: 

Twitter LinkedInInstagram

Tine Dürr

Hvad har du brugt sommeren på?
Jeg har brugt sommeren på at hjælpe et startup ved navn HOLD, med deres digitale markedsføring. Samtidig har jeg søgt en forfærdelig masse fuldtidsjobs. Hvilket heldigvis har givet pote, og jeg starter i min nye stilling lige om lidt!

Hvad skal du nu?
Jeg tager faktisk på “sommerferie”; 2 uger til Washington DC og New York. Det er min første rigtige ferie siden jeg blev færdig som cand.comm i 2016, så jeg glæder mig ustyrlig meget til ikke at tænke i jobsøgningsstrategier, netværksmøder og jobsamtaler i 14 dage. Bagefter starter mit nye job som content editor ved Education Media Group.

Hvad er målet for næste halve år?
Et klart mål er helt sikkert at komme godt i gang med mit nye job. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme i gang og få lov til at bruge min faglighed!

Mød mig her:

TwitterLinkedinInstagram

Christina Aagaard

Hvad har du brugt sommeren på?
Jeg vil nødig dømme sommeren ude endnu, jeg er solskins-optimist, og håber stadig på en Indian summer. Men indtil videre er mine sommerdage spenderet på at ruste Yaneeda.com til markedsudvidelse. Fra strategi til lavpraktisk webopsætning og en masse derimellem. Derudover har jeg eksamineret en række studerende fra UCSJ i faget Interkulturel kommunikation – alle klarede det med bravour! Så jeg dansede muntert afsted på ferie i mit kolonihavehus, hvor tiden gik i stå, i den danske grønne jungle, som jeg kalder min have. Den sidste uge nød jeg sol og sommer i dejligt selskab med havudsigt, sangria og tapas i Malaga.

Hvad skal du nu?
Jeg skal nørde endnu mere SEO, end jeg har gjort de seneste måneder. Læse artikler. Se tutorials. Skabe magi. Derudover har jeg et større strategisk marketing projekt, der skal søsættes, hvilket bliver spændende! Og så har jeg tilmeldt mig en foredragsrække omkring ‘Flow’ i forskelligt øjemed. Derudover stikker jeg afsted til søs i Kroatien sammen med min familie og min forlovede. Vi har nemlig lejet en kæmpe sejlbåd, så der er eventyr i sigte! Ohøj!

Hvad er målet for næste halve år?
At blive dygtigere i PR-disciplinen og dyrke den yderligere. Jeg har hidtil haft stor succes med bl.a. pressemeddelelser, så det vil jeg uden tvivl dykke noget dybere ned i. Ydermere er SEO jo en dynamisk størrelse, så jeg vil naturligvis holde mig mere end ajourført med de nyeste trends og tendenser. Derudover vil jeg gerne vidensdele og netværke mere. Jeg vil gerne holde flere foredrag, skrive flere indlæg og blive mere aktiv på twitter.

Mød mig her:

TwitterLinkedInInstagram

 


Vil du være en del af teamet?

Har du viden du gerne vil dele ud af, og har du lyst til at blive en del af universet? Så skriv til os og lad os tage en snak.  Hvis du brænder for det og gerne vil videreformidle din viden og holdninger omkring kommunikation og marketing, så er du velkommen til at blive en del af KommunikationsKartellet.

Følg med på Facebook og LinkedIn

Vil du holdes opdateret på spændende artikler, nyheder fra KommunikationsKartellet og se vores favoritreklamer, så skal du følge os på Facebook og LinkedIn. Så gør vi vores bedste for, at sikre at du ikke går glip af noget!

Skulle du have feedback og kommentarer til, hvad vi gør godt, hvad vi kan gøre bedre og hvad du savner på bloggen, så er du meget velkommen til at skrive til os på vores Facebookside, eller kontakte Erica og jeg. Vi tager meget gerne i mod, så vi kan blive bedre. Tak!

Kategorier:Nyheder fra os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *